1. Stuur post naar het kind
Post brengt hoop! Daarmee laat je het kind weten: je bent van waarde en ik denk aan je. Start het contact door een brief te sturen. Ook leuk: stuur het speciale kennismakingsformulier via MijnWD. Tot maximaal twee keer per jaar kan je een brief terug verwachten.

MijnWoordenDaad is de gemakkelijkste en snelste manier om post te sturen. Heb je al een account aangemaakt? Lukt dit niet, dan zijn er ook andere opties

2. Zet de foto in je woonkamer
In het welkomstpakket krijg je een foto en houten fotohouder cadeau. Geef de foto een mooi plekje in je woonkamer. Dit helpt om dagelijks even aan het kind te denken. Ook is het een mooie gespreksopener als er bezoek is! 

3. Verdiep je in het land 
Het kind dat je sponsort groeit op in een kwetsbare situatie, maar de oorzaak van deze kwetsbaarheid verschilt per land. In Guatemala, Haïti en Colombia zorgen bendes voor veel onrust, terwijl in de meeste Afrikaanse landen het gebrek aan een goed inkomen juist voor armoede zorgt. Lees meer over het land waar het kind woont en ontdek onze aanpak in het project.

4. Neem het kind mee in gebed
God heeft hart voor onze gebroken wereld. Bid dat het kind en de familie zegen mogen ontvangen in hun leven. Dat ze dagelijks voldoende te eten hebben, gezond blijven en dat het goed gaat op school en werk. Bid ook dat de familie zelf weer tot zegen mag zijn voor anderen. Weet dat veel kinderen ook voor hun sponsor bidden. Gebed verbindt!

5. Lees de veelgestelde vragen
Heb je een vraag over het sponsorprogramma? Bijvoorbeeld hoe we het sponsorbedrag besteden, of de sponsoring onverwacht kan stoppen en hoe je weet dat de post aan komt bij het kind? Bekijk onze veelgestelde vragen en krijg antwoord!