Tijdens de presentaties over Keyla, het sponsormeisje van de school, kwam de vraag: ‘Hoe kunnen we de juffen/meesters én de kinderen in Guatemala nog meer helpen, want… wij organiseren een Fancy Fair?!’. Daar wist Ineke (scholenvoorlichter) wel antwoord op: ‘Door te zorgen voor goede trainingen van docenten in Guatemala, dat is zó belangrijk!’
En jawel, daarop volgde een prachtige actie… Leest u maar mee!

We laten graag juf Inge van IKC “Regenboog” aan het woord:

“De laatste weken voor de zomervakantie stonden in het teken van “onderwijs”. Leerlingen van IKC “Regenboog” te Wilsum leerden over onderwijs van vroeger en onderwijs in het buitenland. Er werd een Fancy Fair georganiseerd waarbij de opbrengst naar een goed doel kon gaan. Ons sponsormeisje van Woord en Daad, Keyla, komt uit Guatemala. Zo kwam eigenlijk alles samen, ons thema, het meisje waar ons zendingsgeld naar toe gaat en onderwijs. Nadat we een voorlichting kregen die ons allen zeer raakte waren we nog meer  gemotiveerd om geld in te zamelen. Wat een mooi doel om ons geld te geven aan onderwijs in Guatemala”.

Alle leerlingen en leerkrachten van IKC “Regenboog”, Heel hartelijk dank voor jullie geweldige inzet voor GZET in Guatemala.